hits

Dag 12

Her kommer et forsinket dag 12 innlegg.

Det ble en lang og hektisk dag i går, og når jeg kom hjem så ville jeg bare slappe av.. men måtte ut igjen til frisøren, så det ble ikke så veldig mye avslapping uansett.

Siste dag på konferanse gikk også bra med ketosen. Jeg er så fornøyd med at jeg har klart meg en hel konferanse i ketose! Det har vært så mange fristelser, blant annet sveler på frokosten! NAM!

Jeg var jo litt bekymret for at jeg skulle havne utenfor ketosen pga hvitvinen, men det gikk altså helt greit! Kjempegreier!

Etter en lang dag orket jeg ikke å lage middag, så jeg plukket bare med meg en kebab på veien hjem. En kebab i pita, hvor jeg bare spiser det inni pitaen! Kjempegodt! Ber alltid om ekstra salat!

Ja, jeg har den i en kopp... Heh. Syntes det er lettere sånn! Det var så deilig å komme hjem å slenge seg på sofaen med en kebab!

I kveld skal vi på standup og sove på hotell etterpå, og jeg har egentlig planlagt at i dag skal være juksedag, men nå når jeg er kommet hit så tenker jeg at det ikke trenger å være juksedag. Så jeg kommer til å holde meg i ketose til senere i dag, og så bestemme meg. Det er julegaven til Vegard og planen var at vi skulle kose oss med litt alkohol og god mat i tillegg, så vi får nesten bare se det an.. dere får en oppdatering på det enten i kveld eller i morgen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ketose i 150 dager

Ketose i 150 dager

27, Bergen

Fra 1/1-18 skal jeg være i ketose i 150 dager, og dere kan følge målene mine og maten min her. Oppretter denne bloggen for å lage litt ketosestoff på norsk, håper noen får nytte av det en gang i fremtiden.

Kategorier

Arkiv